Grote strik voor auto inpakken

Grote strik voor auto

Je kent hem wel, die prachtige grote strik voor het inpakken van een auto. Een grote strik op de auto plaatsen geeft een feestelijk effect. Je hebt direct het idee dat het een cadeau is. Je geeft de auto met een strik net een extra speciaal gevoel als deze bijvoorbeeld net nieuw is aangeschaft of als je hem aan iemand cadeau geeft.

Waar let je op bij het kopen van een grote strik voor een auto?

Bij het aanschaffen van een grote strik voor op de auto is het belangrijk dat je let op de kwaliteit. Natuurlijk wil je dat de strik er mooi uit ziet, maar het is net zo belangrijk om goed te letten op de materialen van de strik. Je kunt bijvoorbeeld strikken kopen van kunststof. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor krullint bij het inpakken van cadeaus zoals een boek. Dit materiaal kan eventueel op een auto gebruikt worden, maar je moet daarbij wel letten op beschadigingen. Over het algemeen wordt een mooie grote strik gebruikt als de auto nog helemaal nieuw is. Ieder klein krasje zul je dus zien.

Ons advies is daarom ook om te kiezen voor een strik die compleet van stof gemaakt is. Zoals deze strikken. Een mooie zachte stof zoals satijn maakt geen krassen op de auto, ook niet als je een stuk wil rijden met de strik er op. Door de wind zal de strik automatisch gaan bewegen. Met een strik van kunststof zul je eerder kans hebben op lichte krassen dan met een strik van stof.

Verder let je, tijdens het maken van de keuze voor je grote autostrik, op de maat. Hoe groter de auto, hoe groter de strik. Een mooie grote auto met een klein lullig strikje, doet eerder af aan het cadeau dan dat het er mooier van wordt. Je wil dus dat de maten mooi in verhouding zijn. Daarbij is het goed om van te voren te beslissen waar je de strik wil positioneren. Plaats je de strik op de motorkap, houd dan rekening met de maat van de motorkap. Hij moet niet uitsteken of te ver op het raam komen. Plaats je de grote strik op het dak, dan kun je wellicht voor een iets grotere maat kiezen omdat er meer plek is.

Waar plaats je de grote strik op de auto?

Bij het kiezen van de beste plek op jouw auto is het goed om stil te staan bij het doel. Wil je dat de auto mooi in de showroom staat met daarop de grote strik? Dan is waarschijnlijk de motorkap de mooiste plek. De strik is dan goed zichtbaar en de vormen van de auto komen dan extra mooi uit. Vooral als de auto een ruime motorkap heeft, is dit een mooie plek.

Maar is je plan om met de auto aan te komen rijden met de grote strik er op, dan is het wellicht verstandiger om hem boven op het dak te positioneren. Je kunt met behulp van linten je strik via de ramen of deuren vastmaken. De strik ligt op deze manier niet in het zicht van de bestuurder en kan zo dus goed mee voor een rit. Let er wel op dat de meeste strikken niet geschikt zijn om mee over wegen te rijden waar je harder dan 50 km/h rijdt.

Waar kun je het beste de grote autostrik kopen?

Wij bieden op onze webshop kwalitatief goede grote strikken voor auto’s aan. Je kunt ze vinden via: www.inpakspot.nl/strikken

Grote strik op auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inpakspot

Inpaktips en tricks?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we geven je inpaktips, tricks en meer!

 
Get Coupon
close-link