Het cadeau snel inpakken? Zorg dan goed voor je schaar.

inpakspot_snel-inpakken

Om up-tempo in te pakken let je op de details

Netjes en snel cadeaus inpakken lukt alleen als je goed let op de details. Eén van die belangrijke details is de manier waarop je je inpakpapier af knipt en om gaat met je schaar.

Het op maat maken van je inpakpapier voor om je kado doe je natuurlijk met behulp van een schaar. Maar als je in een winkel werkt, loop je waarschijnlijk regelmatig tegen het probleem aan dat je de schaar niet meer kunt vinden. Die is door jouw collega’s op een andere plek voor andere dingen gebruikt. Het up-tempo inpakken van je cadeau moet dus nog even wachten, want je zult eerst de schaar weer moeten vinden. Daar gaan weer een paar kostbare minuten die je voor je gevoel besteedt aan het inpakken.

TIP 1: Maak labeltjes voor aan de inpakschaar

Communiceer met je collega’s dat deze schaar alleen bij de inpaktafel mag worden gebruikt en ook alleen voor papier. Omdat er nu duidelijk op staat dat dit de inpakschaar is, zullen je collega’s de schaar minder snel meenemen, maar vooral ook niet meer gebruiken om andere dingen mee te knippen waar de schaar bot van wordt.

Want, als jij eenmaal de schaar weer in handen hebt, merk je dat deze niet meer zo lekker makkelijk en snel knipt als eerst. Je schaar is bot. Dat zorgt ervoor dat je verplicht bent om je inpakpapier door middel van een knipbeweging op maat te maken. Dat ziet er dan ongeveer zo uit.

inpakspot_snel-inpakken2

Kun je hiermee je cadeau inpakken? Ja, maar het kan natuurlijk netter en vooral sneller. Door een cadeau up-tempo in te pakken bespaar je kostbare tijd die ook gebruikt kan worden voor een volgende verkoop in de winkel.

TIP 2: Gebruik je schaar om door het inpakpapier heen te glijden.

Dat zorgt er voor dat het inpakken sneller gaat en dat het cadeau mooier wordt. Houd daar voor je inpakpapier aan de onderkant vast met één hand. Zet aan het begin van je papier een klein knipje en maak gelijk een vloeiende beweging recht naar voren.

Let er op dat het afsnijden van inpakpapier dus alleen lukt met een scherpe schaar kwalitatief goed en stevig papier. Al het inpakpapier in onze webshop is geschikt voor deze methode.

inpakspot_snel-inpakken1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inpakspot

Inpaktips en tricks?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we geven je inpaktips, tricks en meer!

 
Get Coupon
close-link